Interieur 360° foto
U staat op het punt om uw huis in de verkoop te zetten. Veel huiseigenaren zetten als preview al wat foto’s online. Dit kan bijvoorbeeld via Facebook. Een traditionele foto werkt natuurlijk, waar wat als u uw potentiële klanten al letterlijk een rondleiding in uw huis geeft. Ze kunnen letterlijk al rond kijken. Dat kan met een 360° foto. Zo waren op bezoek bij een huis dat vooralsnog niet de verkoop gaat. U krijgt een goed beeld hoe dit er dan uitziet. De foto kunt u gebruiken op www.facebook.com en eventueel later ook www.funda.nl

Werkzaamheden 360° foto / video
U wil graag uw werkzaamheden van uw bedrijf tonen aan potentiële klanten. Echter u heeft geen pand, maar bent voor uw werk continu op verschillende locaties. In dit geval heeft een Dakwerkers bedrijf ons gevraagd om een 360° foto en video te maken. Hieronder de foto die gemaakt is.

Voor de website www.goedkopegezelschapsspellen.nl kregen we de opdracht om het magazijn in kaart te brengen. 360° media ging op pad en maakte verschillende foto’s en koppelde deze aan elkaar. Elke foto is een 360° beleving, echter in de foto kan ook genavigeerd worden naar een andere foto die eveneens 360° is.

Bewerking in de 360° foto zelf
Onze eerste 360° die we commercieel mochten maken. Daar blijven we natuurlijk wel trots op. De foto brengt de Sint Servatius kerk in Dinther (Noord Brabant) van binnen goed in beeld. Ook hier is navigatie toegepast waardoor je naar verschillende plekken in de kerk kunt gaan. Tevens is hier tekst toegevoegd aan de 360° ervaring. Voor een goed beeld kunt u navigeren naar het altaar van de kerk. Kijk tegen de muur en zie daar toegevoegde teksten en foto’s . Overigens zijn alle bovenstaande 360° belevingen ook nog bewerkt en bevatten toegevoegde onderdelen.