Brink 360° Media

Over Brink Multimedia

Wij zijn Brink Multimedia

Liefde voor techniek, fysiek of digitaal, dat is wat de oorsprong van Brink Multimedia is. Verschillende takken die bij elkaar samen komen om zo een prachtig product voor de klant te kunnen verzorgen. Op verschillende vlakken uitblinken kan voor sommige mensen een valkuil zijn, echter bij Brink Multimedia is het een groot voordeel waardoor de medewerkers continu afwisselend werk hebben.

Geschiedenis Brink Multimedia

2018
maart 20

Brink Design ontstaat

Voordat Brink Multimedia ontstond, was er alleen Brink Design. In 2018 hadden Roy van Brink en José van der Schoot het idee om een bedrijf op te zetten wat zich richtte op het midden en klein bedrijf. In maart gingen zij naar de Kamer van Koophandel en registreerden zich daar als bedrijf.

juni 19

Fundering voor Brink Hosting wordt gelegd

Al snel bleek dat klanten graag de site dan ook ergens op het internet wilden plaatsen. Meerdere partijen vinden klanten niet fijn, Brink Design kreeg dan vaak de vraag dit ook te verzorgen. Zo ontstond een hosting tak in juni van het jaar 2018. Later zou dit Brink Hosting genoemd worden.

2019
juli 22

Media in 360°

Brink Design greep regelmatig mis op beeldmateriaal. Stockfoto’s was de oplossing, maar wat als je het materiaal zelf kunt maken, dan heb je altijd de perfecte foto en daalt de prijs voor de klant. De liefde voor techniek is er nog steeds, dus werd er ook gekeken naar Foto- en video- apparatuur. Zo ontstond in juli 2019 de tak 360° Media.

augustus 19

Google Certified

Nog geen maand later werden we “Google Certified”. Dit kwam omdat we 360° foto’s leverden aan Google. Die werden goed bevonden waardoor we sinds augustus 2019 officieel deze naamvoering mochten gebruiken. Mogelijk heeft u op Google Maps rond gekeken en was dit een foto van ons bedrijf.

augustus 30

Totaal pakket eindelijk verkrijgbaar

We misten nog 1 tak. Een tak die kennelijk wel belangrijk was voor klanten als men hosting bij ons af wilden nemen. Een totaal pakket waar ook E-mail inbegrepen was. Dit hadden we nog niet. Vanaf eind augustus 2019 bieden we dan ook een totaal pakket aan.

2020
april 11

Brink Streaming vanwege Covid-19

De wereld wordt gevangen door het Corona Covid-19 virus. Wereldwijd raken zelfs webcams uitverkocht, want men moet thuis gaan werken. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op beeldbellen en aanverwanten. Artiesten die hun publiek toch willen bereiken, cursussen die online gegeven worden. Zo ontstaat vrij snel Streaming 4 U. De naam wordt na een paar weken omgedoopt naar Brink Streaming om zo de link te leggen met de rest van het bedrijf.

april 29

Brink Multimedia duidelijk in beeld

In het jaar 2020 wordt de wereld getroffen door het Covid-19 virus. Brink Design vangt grote klappen op en heeft het tijdelijk wat rustiger. Tijd om een duidelijkere bedrijfsstructuur voor de klant op te zetten. Met de nieuwe site is heel duidelijk te zijn wat Brink Multimedia te bieden heeft.

2021
januari 4

Brink Flexkantoor in gebruik

Inmiddels de eerste golf van Covid-19 overleefd en aanbelandt in de tweede golf. In het nieuwe jaar had Brink Multimedia veel goede voornemens.  Al vroeg in het jaar wordt de ruimte naast het al bestaande kantoor opgeleverd. Brink Flexkantoor is een feit. Feitelijk komt het er op neer dat andere ondernemers die geen kantoor hebben deze ruimte kunnen huren. Door met meerdere ondernemers te werken creëer je direct een netwerk wat ten voordeel kan komen bij de eigen onderneming. Nog voor de ruimte in gebruik genomen werd waren er al gegadigden die graag hun intrede wilden doen.

januari 11

Green Screen Studio in gebruik

Natuurlijk hadden we al een groen doek dat we konden ophangen, maar nu werd voor de eerste keer een speciaal ingerichte ruimte in gebruik genomen. Wanden die egaal strak licht groen zijn, een stellage met de benodigde wit licht lampen en de nodige camera’s. De eerste opdracht was een product reportage.